A-tól Z-ig Tip-Top Tinez!

Hey Queens! 

Jómagam, szolidan

Köszöntelek az őrült, tűsarkakon tipegő világomban! Hogy mit keresnek szivárványszín parókák és homlokközépig érő sminkek a fejemen? Hogy miért parádézok nagyestélyiben, esetleg pucéran egy színpadon? Mindebbe kívánom bevezetni a mélyen tisztelt Publikumot, köztük Téged is, ki most ezt olvasod! 

Smink, smink, smink! Smink mindenhol! Papírragasztó a szemöldökön és rúzs a szemhéjon. Glitter a felnyírt hajon és színes szemhéjtus a szájon. A fejdísz nem fér ki az ajtón. A nagyestélyi valóban papír. Szentháromság: Azaz tépőzár, ragasztópisztoly és tűzőgép! A talpamon is glitter csillan...

"-Nem sok ez egy cseppet?
-No one cares. I'm a fckn Drag Queen! Show must go on!"

A Drag Queen egy olyasfajta férfi előadóművész, aki az identitásától és az orientációjától függetlenül, kizárólag a showbiznisz, a szórakoztatás céljával ölt magára "női" külsőt. Épp emiatt öltözetük, frizurájuk és sminkjük feltűnő, látványos és sok esetben túlzó.

Ennyit egyelőre a hivatalos "ki vagyok, mi vagyok?" részről, de ígérem a következő bejegyzésben részletezek mindent, ami a műfajjal kapcsolatos és amit művelek. Egyelőre megmaradnék az ízelítő szintjén. Kóstolgass csak! 

S hogy mi minden lesz még itt? Kavalkád! Mielőbb tervezek egy YouTube csatornát is elindítani a bloggal párhuzamosan. Ott leginkább a puccparádémat és a natúr sminkjeimet közvetítem majd, tutorial-ok formájában. Itt pedig élménybeszámolókat tartok, termékeket tesztelgetek, véleményezgetek! Így ne ijedj meg, ha Te az arcod megfelelő területén alkalmazod a különféle sminktermékeket! Kipróbálom őket, hogy megóvjalak egy esetleges rossz vásártól, vagy hogy hozzásegítselek egy kiválóhoz! 

Minderre és mindenre számíthatsz! Vágd magad puccba, "and sissy that walk!"

We are all born naked and the rest is Drag!

Megjegyzések

  1. Szépen definiáltad a Drag Queen kifejezést 🤗😍 sok sikert a blogodhoz. Pussz.: Jennifer Diamond 😉 🤗

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én így szoktam leírni. :) Köszi szépen! <3 Puszi!

      Törlés

Megjegyzés küldése